Kırklareli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü dolayısıyla Kırklareli Belediyesi tarafından resepsiyon düzenlendi. Resepsiyon sonrası Erol Evgin konser verdi.
Kırklareli’nde bir düğün salonunda düzenlenen resepsiyonda, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, eşi Sibel Kesimoğlu ile davetlileri girişte karşıladı. Resepsiyona, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, CHP Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Emniyet Müdürü Erkin Adalar, gaziler ve şehit yakınları katıldı.
Başkan Kesimoğlu, resepsiyonda yaptığı konuşmada, 10 Kasım´ın Kırklareli için ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi. Kırklareli’nin 10 Kasım 1922’de düşman işgalinden kurtulduğunu anımsatan Kesimoğlu, hüzün ve sevincin bir arada yaşandığını belirtti. Mustafa Kemal Atatürk´ün emanetine sahip çıkarak, Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyine taşıyacaklarını aktaran Kesimoğlu, şunları söyledi:
"Laik demokratik ve sosyal hukuk devletinin savunucularıyız. Laik cumhuriyetimiz hep yaşayacak, onu koruyacağız geleceğe taşıyacağız. Atamızın emanet ettiği bu kutsal değerleri, çağdaş uygarlık düzeyine taşıyacağız. Bunu birlikte gerçekleştireceğiz.´´
Erol Evgin konser verdi.
Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78. yıl dönümü nedeniyle Kırklareli Belediyesi tarafından düzenlenen gecede Erol Evgin, sahne aldı. Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, "Mustafa Kemal’i Gördüm Düşümde" temalı konseriyle Kırklarelili müzikseverlerle buluştu. "Mustafa Kemal’i Gördüm Düşümde" temalı konserine “Uzun İnce Bir Yoldayım”, “Çanakkale” ve “Yemen” türküleriyle başlayan Evgin’in konseri, ayakta ve hep bir ağızdan söylenilen “10. Yıl Marşı” ile son buldu.