Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde, Lüleburgaz Köylerine Hizmet Götürme Birliğinin (KÖYDES) meclis üyeliği seçimi Kaymakam Mustafa Kaya başkanlığında Sokullu Mehmet Paşa Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen genel kurul ile gerçekleştirildi.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan genel kurulda, 2015 yılı Faaliyet Raporu ve Kesin Hesabı ayrı ayrı ve tek tek okunarak, meclis üyelerine bilgi verildi. Faaliyet Raporu ve Kesin Hesap oylamaya sunularak kabul edildi. Daha sonra 2 İl Genel Meclisi Üyesi asil, 2 Köy Muhtarı asil olmak üzere asil ve yedek encümen üyelerinin seçimine başlandı.
Aday olanlardan İl Genel Meclisi Üyeleri Bora Terzi 25 oy, Ceyhun Alkan 22 oy alarak asil üye, Ertuğrul Koç 16 oy alarak yedek üye olarak encümen üyeliğine seçildi. Aday olan muhtarlardan Hamzabey Köyü Muhtarı Hayrettin Sezgin 24 oy, Karamusul Köyü Muhtarı Ercan Kaya da 23 oy alarak asil, Alacaoğlu Köyü Muhtarı İbrahim Savaşçı 17 oy alarak yedek üye olarak encümen üyeliğine seçildi.