Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinleri kapsamında Zafer Kupası Atletizm Yarışı düzenlendi.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinleri kapsamında 8 Kasım Stadyumu’nda atletizm branşında ‘30 Ağustos Zafer Kupası’ yarışları düzenlendi. Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Lüleburgaz Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği yarışmaya toplam 41 sporcu katıldı.
1500 Metre Kızlar Atletizm Yarışmasında 17 öğrenci yarışırken bu yarışta 1’inci İrem Özdemir, 2’nci Yağmur Arslan, 3’üncü Buse Ata ve Almira Yavuz oldu. 1500 Metre Erkekler Atletizm Yarışmasında 7 öğrenci yarıştı. Yarışmada 1’inci Kaan Okumuş, 2’nci Baran Kete, 3’üncü Cem Us ve Efe Güllü oldu. 100 Metre Küçük Kızlar Atletizm Yarışmasında 7 öğrenci yarıştı. 1’inci Elanur Kuşçu, 2’nci Ecrin Ersöz, 3’üncü Sara Çapur ve Aleyna Güner oldu. 100 Metre Küçük Erkekler Atletizm Yarışmasında 10 öğrenci yarıştı. Bu yarışta da 1’inci Akın Arzuman, 2’nci Furkan Bezir, 3’üncü Fatih Mehmet Tekir ve Arda Arzuman oldu.
Yarışmada dereceye giren öğrencilere madalyaları 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasında verilecek.