Kırklareli Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Çiftkardeşlar ve Başkan Yardımcısı Yakup Yürükçü, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Kesimoğlu’na teşekkür eden Dernek Başkanı Murat Çiftardeşlar ve Yürükçü, “Kırklareli Belediye Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu’na bizlere bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Her zaman Kırklareli Belediyesini ve Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu bir ihtiyacımızda yanımızda bulduk. Bizlere her zaman elinden geldiğince destek oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.
Kesimoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şehit ve Gazi Aileleri Derneğimize ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana sürekli olarak derneğimiz ile irtibat halinde olduk. Yardım edebileceğimiz konularda kendilerine tüm desteğimizi sağladık. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Şehit ve Gazi aileleri derneğimize destek olacağız. Vatanı için şehit olan, bu vatan toprakları için gazi olanları saygıyla anıyorum” dedi.