Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde Futbol Akademisi’nde belediye tarafından gerçekleştirilen Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası’nın galibi Salon Erdem oldu.
Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde yapılan Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası ‘Necati Kayhan Kupası’nda takımlar kıyasıya mücadele etti. Turnuvanın sonunda gülen taraf olan Salon Erdem, final maçında Yıldızlarspor’u 3-1 mağlup etti. Üçüncülük maçında Kaybedenler Kulübü ile Onurspor karşılaştı. Onurspor turnuvayı üçüncü tamamlamayı başardı.
Final sonrası konuşan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, “Turnuvaya ismini verdiği için Necati Kayhan hocama teşekkür ediyorum. Yıllarca spora birçok alanda destek verdi. Bizzat sporun içinde bulundu. Sporun içinde geçmiş bir ömür onun ki. Kendisine ‘Böyle bir kupaya adınızı verir misiniz’ dediğimizde ‘Seve seve’ dedi. Turnuvada emeği geçen tertip komitesine, veranlara, turnuvaya katılan tüm takımlara, sporculara, hakemlere teşekkür ediyorum. Ülkemizde ve çevremizde yeteri kadar gerginlik ve sıkıntı var. Tam da bu sıkıntı ve gerginliğin ortasında böyle bir turnuva hepimiz için yaşam umutlarının devam ettiğinin bir işareti oldu” ifadelerini kullandı.
Başkan Halebak’ın konuşmasının ardından düzenlenen kupa töreni ile turnuva sona erdi.