Anaokulu öğrencilerinin kişisel gelişimlerini hızlandırmak için 3D sinem ile çocukların kişisel gelişimlerine katkı sunuluyor.
Fatoş Çetin Anaokulu kelebekler sınıfı öğrencileri animasyonlu film izleyerek izledikleri filmi ebeveynlerine anlattı.
Kelebekler sınıfı öğretmeni Zübeyde Artım tarafından hayvanları koruma haftası nedeni ile çocukların hayvanları tanıması ve sevmeleri için animasyonlu filmlerle doğayı daha iç içe yaşayarak öğrettiklerini dile getirdi.
Artım, “Çocuklarımızı kendi çocuklarımız olarak görerek onların gelişimleri için gerekli olan her şeyi yapıyoruz. Bu noktada velilerimizden de destek alarak gözlemlerimizi onlara aktarıyor, çocuklarımızın eksik olduğu noktalarda çalışmalarımızı hızlandırıyoruz.”dedi.
Kişisel gelişimde iletişimin çok önemli olduğunu anlatan Fatoş Çetin Anaokulu kelebekler sınıfı öğretmeni Artım, “İletişim dünyası çok fazla ilerledi, bizlerde ilerleyen dünya şartlarına ayak uydurarak hızlı şekilde gelişim gösteren çocukların hem ruh dünyalarına hem de bedenlerine hükmetmelerini sağlıyoruz. Sınıfımızda öğrencilerimiz animasyonlu filmlerle birlikte belirli periyotlarda dini eğitim ve fen ilimleri derslerini de almaktalar.”diye konuştu.
Kelebekler sınıf öğrencileri 3D animasyonunu izledikten sonra çalışmalarını sınıfta arkadaşlarına ve velilerine anlattı.