Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Aile Yaşam Merkezi Kursiyerleri ile kahvaltılı toplantıda buluştu.
Halk oyunları, piyano, resim, ebru, Kuran kursları öğrencilerinin taleplerini alan Belediye Başkanı yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirildi.
Belediyenin birincil amacının her alanda eğitim almış liyakat sahibi kişilerin yetişmesini sağlamak olduğunu ifade eden Belediye Başkanı konuşmasında, “Sizler ilgi duyduğunuz alanlarda kurslara katılarak kendinizi yaz ayında da geliştirmeye çalıştınız. İlgi duyduğunuz alanlarına yönelerek kendiniz mutlu ettiniz. Sizleri böyle mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor.”dedi.
Yapılan her kursun karşılığını eğitimli çocuklarla aldıklarını söyleyen Belediye Başkanı şöyle konuştu:
“Çünkü biz yaptığımız işin karşılığını almış oluyoruz. Aldığınız kurslarla kişisel gelişiminize de katkı sağlıyorsunuz. Bizlerin amacı hem sizin istediğiniz alanlarda eğitim almanız hem de vatana millete hayırlı evlatlar olmanız. İnşallah bu kursların devamı da gelir, sizler de kendinizi her alanda geliştirme imkânı bulursunuz. Sizlerle zaman zaman bir araya gelip tekrardan sohbet edelim. Belediye’den isteklerinizde var ise onları da dile getirirseniz gerçekleştiririz. “
Kahvaltı sonunda Belediye Başkanı çocuklara Belediye’nin yayınlarından Aşıkpaşa Masal Parkı ve Kırşehir’de İz bırakanlar kitabını hediye etti.