Kırşehir Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Demir’in oğlu Mesut Fatih Demir, Zeynep Altuntaş ile hayatını birleştirdi.
Kırşehir Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Demir’in oğlu Mesut Fatih Demir, Osman Altuntaş’ın kızı Zeynep Altuntaş ile özel bir otel’de düzenlenen düğünle dünya evine girdi.
Kız evinde kına gecesi düzenlenirken Demir ve Altuntaş aileleri görkemli bir törene ev sahipliği yaptı.
Yeşilyurt Halk Dansları Topluluğu, kına gecesine özel gösteri yaparken çiftin düğün törenine Vali Necati Şentürk ve eşi Sevim Şentürk, Milletvekili Mikail Arslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, siyasi partilerin temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, yurt dışından ve yurt içinden çok sayıda işadamları ve binlerce davetli katıldı.
Düğün merasimi, Kırşehir Mehteran Bölüğünün konseri ve arkasından yapılan dua ile devam etti. Düğünde Türk Halk Müziği Sanatçısı Nurden İpek ve Kırşehirli Saz ve Söz Ustaları konser verdi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün, renkli görüntülere sahne olurken, düğüne katılan misafirler eğlenceli vakit geçirdi.