Kırşehir’de yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir’de iz bırakacak çalışma ve yatırımlar yaptıklarını söyledi.

Teknik personelle birlikte Lise Caddesi ve Terme Caddesinde yapımı devam eden peyzaj çalışmaları ile birlikte bisiklet parkı yapım alanlarını inceleyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yapılan çalışmaların yaşam kalitesini de arttırıcı çalışmalar olduğunu belirtti.

Altyapı ve Peyzaj çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Bahçeci, "Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapıyı hızlı bir şekilde ilerletilmekte Lise Caddesi ve Terme caddesinde yapılan çalışmalar Kırşehir halkının yaşam kalitesini en üst düzeye çıkarmak, mutlu insanların geleceğe umut ve heyecanla baktığı, yaşamaktan zevk aldığı, hedefi doğrultusunda halkımızdan aldığımız güçle gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle hedeflerimize kararlı adımlarla yürümeye devam ediyoruz" dedi.

Sosyal yaşam alanlarının nüfusa göre oluşturulduğunu da anlatan Belediye Başkanı Bahçeci, "Gelişen ve değişen bir Kırşehir Türkiye’de örnek gösterilen bir şehir olma yolunda emin adımlarla yoluna devam ediyor. Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz. Uzun vadede hedefimiz kaliteli ve konforlu bir kent yapmak. Bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz.

Lise Caddesinde çalışmalarımız hızla devam ederken çalışmaların bittiği caddelerde peyzaj çalışmalarımız başladı, dikimleri tamamlanan bitkilerin korunması konusunda hemşehrilerimizin ve özellikle esnaflarımızın hassas davranmalarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.