Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ ta mücadele eden Yeşil Kırşehirspor’ un yeni teknik direktörü Salih Eken, takımın başında çıkacağı ilk maç öncesi basın toplantısı düzenledi.
Sağlıklı düşünmeye çalıştıklarını söyleyen Eken, "Düşüncem bu sene için değil de uzun vadeli düşünerek 3. lige çıktığımızda kalıcı olabilmek." dedi.
Yeşil Kırşehirspor’ un başarısı için uzun vadeli planlar yaptıklarını vurgulayan Eken, "Sadece bu sene şampiyon olmamız lazım diye konuşursak yanlış olur. Takımı göreceğiz ilk yarı toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız çünkü bu oyuncu grubuyla devam edeceğiz. Pozisyonumuza bakacağız ilk yarı bittiği zaman durumumuz nedir ne değildir onu göreceğiz. Sonra da yolumuzu çizeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
Hafta sonundaki Aksaray Belediyespor karşılaşmasına hazırlandıklarını dile getiren Eken, takımın başında ilk maça çıkacağını hatırlatarak, "Bu maçı kazanıp yolumuza devam edersek mutlu olacağım. Arkadaşlardan Aksaray takımının ligin en iyi takımı olduğunu ve ligin en iyi kadrosuna sahip olduklarını öğrendim." diye konuştu.
Memleketine gelip hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Eken, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bana böyle bir görevi layık gördükleri için başta belediye başkanımız ile kulüp başkanımıza ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Kırşehirspor’ un layık olduğu yerlere gelmesi için elimden geleni yapacağım."