Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lılar tarafından gerçekleştirilen saldırı sonrasında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Gökhan Dündar’ın ailesini ziyaret eden şehit aileleri, duygu dolu anlar yaşadı.
Şehit Dündar’ın ailesine Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği tarafından Türk Bayrağı, Şehit Piyade Uzman Çavuş Gökhan Dündar’ın fotoğrafı ve Kur’an-ı Kerim hediye edildi.
Şehit Gökhan Dündar’ın ailesi yapılan ziyaret sonrası memnuniyetini dile getirirken, şehit oğlu ile yaşadıkları anılarını anlattı.
Mucur ilçesindeki şehidin evine yapılan ziyaret sonrası açıklamada bulunan Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Beşkardaş, “Şehit ailelerinin yalnız olmadıklarını göstermek ve devletimizin daima onların yanında olduğunu bildirmek üzere ziyaretlerimizi gerçekleştirerek, oğulları ile anılarını paylaşıp destek sunuyoruz. İnanıyoruz ki devletimiz son hain toprağa düşene dek terör mücadelesini sürdürecektir” dedi.
30 şehit ailesi tarafından gerçekleştirilen ziyarete Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Beşkardaş, Başkan Yardımcısı Mutlu Kılıçaslan, yönetim kurulu üyeleri ve şehit aileleri katıldı.
Şehit Piyade Uzman Çavuş Gökhan Dündar, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lılar tarafından düzenlenen saldırı sonrası şehit düşmüş ve Mucur ilçesinde cenaze töreni 5 bin kişinin katılımı ile gerçekleşmişti.