Ahi Evran Üniversitesi Üniversiteli Aktif Öğrenciler Topluluğu (ÜNİAK) broşür dağıtım çalışmasını Eğitim Fakültesinde gerçekleştirdi.
Topluluk Başkanı Abdul Samet Şentürk, amaçlarının üniversiteli öğrencilerin sorunlarını çözmek ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Şentürk “Kırşehir Belediyesinin gençlik merkezi ile ortak yürütmekte olduğumuz çalışmalarımız var. Bizler topluluk olarak öğrencinin kendisini evinde gibi hissetmesini sağlayarak onların sosyal ve kişisel gelişimlerine de katkı sunmayı amaçlıyoruz.”dedi.
Broşür çalışması ile 15 Temmuz darbe girişiminin daha iyi anlaşılmasına katkı sunmaya çalıştıklarını da belirten Şentürk, sözlerini şöyle tamamladı:
“Bastırılan broşürle 15 Temmuz darbe girişimi iyi anlaşılsın ve birliktelik içerisinde olunsun gayreti içerisindeyiz. Belediye başkanının verdiği destek ile doğu illerine de geziler düzenleyeceğiz. Öğrencilerin talepleri doğrultusunda ise kurslar açılacak. Kendini bilen bireylerin yetişmesi için topluluk olarak katkılar sunma hedefi içerisindeyiz.”