Kırşehir Protokolü Ramazan Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı.
Birliktelik duygusunun verildiği mesajlarda Vali Necati Şentürk, “Bizlere sabretmeyi ve insani erdemleri daha güçlü şekilde yaşamamızı öğreten yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü ve paylaşmanın en üst seviyeye ulaştığı Ramazan ayı, bizi yaratan Allah’a ve ihtiyaç sahibi insanlara karşı sorumluluklarımızı daha hassasiyetle yerine getirdiğimiz bir zaman dilimi olarak idrak etmenin mutluluğunu yaşadık. Millet olarak, Ramazan ayında yakaladığımız bu manevi havayı, bütün bir yıla yayacağımıza inanıyorum.”dedi.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise yayınladığı bayram mesajında “Başı rahmet, ortası marifet, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan ramazan ayını hep birlikte huzur içinde tamamladık. Rabbim inşallah tekrar ağız tadıyla sağlıklı, huzurlu bir şekilde herkesi sevdikleriyle yeni bir ramazana ulaştırır. İnşallah rabbim bizlere nice ramazanları görmeyi nasip eder.
Şehrimizde ramazan bayramı hazırlıkları ile ilgili tüm tedbirler alındı. Hemşerilerimizin huzur içinde bir bayram geçirmesi için yiyecek, içecek satışı yapan yerlerin kontrolü, mezarlıkların bakımını tamamlandı. Ramazan hazırlıklarında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.
AK Parti Milletvekili Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan ise birliktelik duygusu yaptıkları ramazan mesajlarında, “en kalbi duygularımızla, bayramınızı kutluyoruz. Bayramın; Ülkemize, Milletimize, İslam dünyasına, insanlığa ve tüm gönüllere huzur, saadet, selamet getirmesini temenni ediyoruz.Allah yar ve yardımcımız olsun.”dediler.
Ramazan Bayramı dolayısı ile AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli,CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin, MHP İl Başkanı Arif Ekici, TSO Başkanı Selehattin Ekicioğlu, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk’te yayınladıkları mesajlarla bayram kutlaması yaptı.