Vali Necati Şentürk, Cacabey Meydanında Valilik tarafından açılan stantta, demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu.
Her gün akşam saatlerinde demokrasi nöbeti için Cacabey Meydanına toplanan vatandaşlara Valilik tarafından açılan stantta bayrak, su ve kek dağıtan Vali Necati Şentürk, meydanları dolduran bütün Kırşehirlilerin birlik ve beraberlik içerisinde demokrasiye sahip çıktıklarını söyledi.
Kırşehir’in, darbe girişiminden sonraki süreci büyük bir olgunluk içerisinde geçirdiğini belirten Vali Necati Şentürk, konuşmasını şöyle tamamladı:
"Bugün buraya vatan hainleriyle, demokrasi düşmanlarıyla mücadele etmek için toplanan siz Kırşehirli hemşehrilerimiz meydanları doldurarak onlara en güzel cevabı veriyorsunuz. Cacabey Meydanı yiğitlerin, erlerin meydanıdır. Bu meydanlar, yiğitlerin harman oldukları yerlerdir. Buralarda hainlere yer yoktur. Bütün Kırşehirlilerin vatanseverliğini, yüreklerinin bayrak, ezan ve iman sevgisiyle dolu olduğunu herkes öğrendi. Demokrasi nöbetiniz hayırlı, uğurlu olsun. Bu meydanlardan çekilmek yok."