Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için doğup büyüdüğü yer olan Niğde’nin Bor ilçesine inşa ettiği parkın açılışı öncesi şehidin babası Hasan Hüseyin Halisdemir’i hastanede ziyaret etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’la birlikte, 15 Temmuz’un kahramanlarından Ömer Halisdemir’in hastanede tedavi gören babası Hasan Hüseyin Halisdemir’i ziyaret etti. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın da eşlik ettiği birliktelikte, baba Halisdemir’e geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Karaosmanoğlu, Şehit Ömer Halisdemir için doğduğu topraklarda gerçekleştirdikleri parka verilen destek sebebiyle Halisdemir ailesine teşekkür etti.
Ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ömer Halisdemir’lerden Allah razı olsun. Ruhu şad olsun. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.
Yapılan park için Büyükşehir’e teşekkürlerini ileten Baba Halisdemir, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çukurkuyu’da yapılan park için sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.