CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, balık avlama yasağının sona ermesi üzerine Ereğli’de düzenlenen törene katıldı.
Karamürsel ilçesine bağlı Ereğli’de avlanma yasağının sona ermesi üzerine balıkçılar, bereketli bir yıl dileğiyle,’Vira Bismillah’ dedi. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki partililer de Ereğli mahallesinde düzenlenen törene katılarak balıkçılara rastgele dedi. Ereğli mahallesinde düzenlenen törene; Kocaeli CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, meclis üyeleri Orhan Tanış, Celal Yönet, Ahmet Çalık ve Meral Karadeniz, Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Eraslan, ilçe yöneticileri Zuhal Aslantekin Öztorun, Nurten Akpolat, ve Nuran Genç katıldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile beraber taka reislerine Türk bayrağı ve baklava hediye eden Milletvekili Hürriyet, okutulan kuran tilaveti sonrasında balıkçı ailelerine tek tek gezdi.
Törenin ardından konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan, “Maşallah, uğurlu geçsin bol kazançlı geçsin, inşallah yüzleri gülerek gitti, gülerek dönsünler. Umarım ayağım şans getirir ve ağları balıklarla dolar” dedi.