Körfez Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için başlattığı asfalt atağına yenilerini ekliyor.
Kent genelinde gerçekleştirdiği yatırımlarla birçok il ve ilçeye örnek olan Körfez Belediyesi, geçen yıl mahallelerde yaptığı asfalt çalışması ile yol hizmetlerinde büyük aşama kaydetti. Bu yıl da kent merkezi ve birçok mahallede şantiye kuran Körfez Belediyesi ihtiyaç olan yollarda gece-gündüz hizmet vermeye devam ediyor.
Bu kapsamda Körfez Belediyesi ekipleri son olarak Barbaros mahallesinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirmeye başladı. Barbaros mahallesinde daha önce gerçekleştirilen parke-bordür çalışması ile bölgeyi yenilemeye başlayan Körfez Belediyesi, asfalt öncesi yolun ve bölgenin fizibilite çalışmasını gerçekleştirdi. Asfalt seriminin ardından ayrı bir hava kazanacak olan Barbaros mahallesinde vatandaşların istek ve talepleri ön planda tutuluyor.
Bölgenin Körfez Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla değiştiğini ve yenilendiği ifade eden mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan bir hayli memnun. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen belediye ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar asfalt seriminden sonra mahallelerinin ve yollarının daha güvenli ve konforlu olacağını belirttiler.