Başiskele Belediyesi Ramazan ayının 15. Gününde kum sanatçısı Veysel Çelikdemir’i ağırladı.
Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde ve özel bir firmanın desteğiyle ilçe sahilinde iftar düzenlendi. Düzenlenen verilen iftar yemeği sonrasında Veysel Çelikdemir Ramazan ayının manevi havasına uygun kum sanatı gösterisini meraklı bakışlar arasında yaptı. Oldukça ilgi ile izlenen programın ardından sahne çocuklara bırakıldı. Çocuklar Hacivat ve Karagözün gösterileriyle keyifli dakikalar yaşadı.
Hafta içi her akşam Başiskele sahilinde düzenlenen iftar ve Ramazan programları yoğun bir katılımla gerçekleşiyor. Ramazan programları, Kur’an-ı Kerim tilavetleri, sohbet programları ile Ramazanın güzel kültürü yaşatılmaya çalışılıyor. Ramazan ayının manevi havasında farklı bir programa imza atan Başiskele Belediyesi dini ve diğer motifleri saniyeler içerisinde kumdan yapan Veysel Çelikdemir’i konuk etti, Başiskele halkına farklı bir ramazan akşamı yaşattı.
Aynı akşam çocukları da unutmayan Başiskele Belediyesi, sahnesinde canlı performansları ile Hacivat ve Karagöz’ü ağırladı. Çocukların ilgi odağı olan Hacivat ve Karagöz çocukları hem eğlendirdi hem bilgilendirdi.