Başiskele Belediyesi ekipleri yeni açılan altyapısı tamamlanmış cadde ve sokakları asfaltlıyor veya parke taşları ile kaplıyor.
Başiskele’nin her noktasında çevre düzenlemesi ve yol çalışmaları gerçekleştiren ekipler yeni açılan ve genişletilen yollarla trafik akışının daha rahat sağlanması için bu yöndeki hizmetlerini sürdürüyor.
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yeni açılan ve genişletilen yollarla ulaşım bağlantılarının güçlendirilerek alternatif ulaşım aksları oluşturulduğunu söyledi. Başkan Ayaz, bu bağlamda da vatandaşlarımız için sorun haline gelen, trafik akışının rahatlatılmasının yanında bölgenin yaşam kalitesini yükseltilerek sağlıklı ve çağdaş bir görüntüye kavuşturulduğunu belirtiyor.
Bir süre önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin desteği ile bir kısmı sıcak asfaltla kaplanan Hürler Caddesi’nin, Fatih Mahallesi’ne ve Paşadağ Mahallesi’ne bağlantı sağlayan 600 metrelik kısmı da sıcak asfaltla kaplanmaya hazırlanıyor. Taş duvarları örülen 15 metre genişliğindeki yolun asfaltlandıktan sonra bisiklet yolu ve yaya kaldırımları da yapılacak.