Gelecek nesillere kalıcı eserler bırakabilmek için personeli ile birlikte başarılı çalışmalar gerçekleştiren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz personeli ile bir araya geldi.
Büyük bir aile olduklarını her fırsatta dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz personelini önemsiyor, değer veriyor. İşçilerine yönelik verdiği tüm sözleri yerine getiren Başkan Ayaz her yıl olduğu gibi geçen kış ayında da Karla Mücadelede ekibinde yer alan ve özveriyle çalışarak Başiskele’de ulaşımın açık kalmasını sağlayan Karla Mücadele Ekibine alışveriş çeklerini düzenlenen öğle yemeğinde dağıttı.
Halkı ve çalışan personeli ile gönül köprüleri her zaman güçlü olan, belediye çatısı altında huzurlu bir aile yapısı oluşturan Başkan Hüseyin Ayaz Kış ayında cadde ve sokakların yoğun kar yağışında kapanmaması için mücadele eden Karla Mücadele Ekibi ile bir araya geldi. Başiskele’de bulunan bir köftecide öğle yemeğinde buluşan Başkan Ayaz, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve işçilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz konuşmasında, “Her alanda olduğumuz gibi karla mücadelede en başarılı ilçe olmamızı sağladığınız için teşekkür ediyorum. Bizler 37 mahallemizde hizmet veriyor, öncü ve örnek çalışmalar yaparak 7 Yıldızlı bir ilçe oluşturuyoruz. Bizler çocuklarımıza eser bırakıyoruz. Günümüzü boşa geçirmiyor halkımız için alın teri döküyoruz. Halkımızın duasını alarak bizler yola çıktık ve bu yola devam ediyoruz. Bizim birbirimize olan saygı ve sevgimiz birbirimize olan bağımızı arttırıyor. Hepimizin ortak noktası ilçemiz. Halkımızın ve çocuklarımızın geleceği sizlerin ve bizlerin omuzlarında. Sevgi saygı ve anlayış içerisinde çalışmaya devam ederek Başiskele’yi en güzel en mükemmel en örnek ilçe yapmaktan bir adım bile geri durmayacağız” dedi.
İşyeri temsilcilerinin de hazır bulunduğu öğle yemeğinde alışveriş çekleri personele dağıtıldı.