Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Marmaris Uluslararası Aqua Master Yüzme Şampiyonasında derece alan sporcu Nihan Kuru’yu makamında ağırladı.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Marmaris Uluslararası Aqua Master Yüzme Şampiyonasında derece alan sporcu Nihan Kuru’yu makamında ağırladı. Körfez’in ’parlayan yıldızları’ olarak adlandırdığı sporcularla sık sık bir araya gelen Başkan Baran, spora ve sporcuya tam destek veriyor. Marmaris Uluslararası Aqua Master Yüzme Şampiyonasında derece alan sporcu Nihan Kuru, Körfez Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tesis Müdürü Zekeriya Çetin ve kazanmış olduğu madalya ile Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirdiği ziyarette konuşma yapan Nihan Kuru, "Marmaris Uluslararası Aqua Master Yüzme Şampiyonasında kazanmış olduğum madalya ile siz değerli Belediye Başkanımızı ziyaret etmek istedim. Bu başarı sizin spora ve sporcuya verdiğiniz desteklerle olmuştur. İnşallah hedefimiz Şampiyonluk. Bizleri makamınızda ağırladığınız için çok teşekkür ederim“ dedi.
Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gerçekleştirilen ziyarette sporcu Nihan Kuru ile sohbet etti. Disiplinli bir şeklide çalıştıkça şampiyonlukların ardı ardına geleceğinin söyleyen Başkan Baran “Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Disiplinli bir şekilde çalışırsanız başarı zaten gelecektir. Sporcularımızın daha da önemli dereceler elde ederek Körfezimizin adını uluslararası camiada duyuracaklarına inancım sonsuz. Çalışmak sizden, destek bizden. Sporcularımızın her zaman yanındayım“ ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.