Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Belediyesi Spor Akademisinin milli sporcusu Şevval Yarar’a, Çamlıtepe mahallesinde bulunan yarı olimpik kapalı yüzme havuzundan ücretsiz yararlanabilmesi için bir jest yaptı.
Peru’da düzenlenen 10. Tekvando Poomse Dünya Şampiyonası’nda Körfez Belediyesi Spor Akademisinin milli sporcusu Şevval Yarar Dünya ikinciliği ve Dünya üçüncülüğü alarak gümüş ve bronz madalyalarını Körfez’e kazandırmıştı. Milli Sporcu Şevval Yarar, Çamlıtepe mahallesinde bulunan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam ve masaj hizmetlerinden ücretsiz yararlanarak müsabakalara hazırlanacak.
Elde ettiği başarılar ve Körfez’e kazandırdığı madalyalar ile adından söz ettiren Körfez Belediyesi Spor Akademisi milli sporcusu Şevval Yarar’a havuz kartını Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş takdim etti. Başkan Yardımcısı İsa Taş, “Sporun Başkenti Körfez olma hedefini kısa sürede elde eden Körfez Belediyemiz, oluşturduğu profesyonel hizmet alt yapısı ile başarıdan başarıya koşuyor. Sporcularımız bizler için çok önemli. Şevval kızımızın Kentimize kazandırdığı başarılar göz önünde. Kendisine hayatında ve sporda başarılar diliyorum “ dedi.
(KK-İÇ)