İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 98 yaşında hayatını kaybeden annesi Havva Doğan’ın cenazesinde gözyaşlarını tutamadı.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın annesi Havva Doğan, dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Başkan Doğan’ın annesi için İzmit Fevziye Camii’nde öğlen namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Havva Doğan için düzenlenen cenaze töreninden önce ise dün Hatay’da şehit düşen İzmitli asker Alper Al için gıyabi cenaze namazı kılındı.
Düzenlenen törene İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra, kardeşleri, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşkeri, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Doğan ailesi, kent protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Düzenlenen törende taziyeleri kabul eden Başkan Doğan, cenaze namazı öncesinde yapılan dua esnasında gözyaşlarını tutamadı. Kılınan cenaze namazının ardından annesi Havva Doğan’ın tabutunu omuzlayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun aralarında olduğu il protokolü teselli etti.
Daha sonra omuzlarla taşınarak cenaze aracına taşınan Havva Doğan’ın cenazesi Başiskele’deki aile kabristanlığına defnedildi.