İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan önceki gün Dilovası’na geldi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’la birlikte gelen Başkan Doğan’ı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar karşıladı.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan önceki gün Dilovası’na gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’la birlikte gelen Başkan Doğan’ı, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar karşıladı. AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut’un da katıldığı ziyarette heyet önce Cuma namazı kıldı. Cuma namazının ardından mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen heyet, vatandaşlarla sohbet etti.
Ziyarette konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızın mutluluğu ve yaşanabilir bir Dilovası’nı inşa etmek için çalışıyoruz. Geçen iki buçuk yıllık süre içerisinde ekibimle birlikte çok güzel çalışmalara imza attık. Kalan süre içerisinde de halkımıza seçim beyannamemizde söz verdiğimiz tüm projelerimizi hayata geçirmek için çalışmaya devam edeceğiz.
İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan ise, “Hükümetimiz ülkemizin kalkınmasına katkı sağlarken bizlerde yerelde önemli çalışmalara imza atarak kentimizin gelişmesine katkı sunuyoruz. Yerelde yaptığımız hizmetlerimiz halkımızın daha güzel bir yaşam ve daha huzurlu bir kentler oluşturmaktır. Yaşadığımız 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası halkımızın gösterdiği fedakarlık bizlere daha çok çalışma hırsı vermiştir. Bizlerde halkımıza layık olabilmek için yerelde kalkınmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.