Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Memur-Sen Konfederasyonu Eğitim Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Gebze Şubesi’ni ziyaret etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Memur-Sen Konfederasyonu Eğitim Birliği Sendikası(Eğitim-Bir-Sen) Gebze Şubesi Başkanı Azmi Tunç ve üyelerini ziyaret etti. Ziyarete Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba katıldı.
Ziyaretin ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Eğitimsiz ne kalkınma ne huzur ve ne de mutluluk mümkün olur. Son yıllarda hükümetlerimiz zamanında okullarımızda fiziki alanlar itibariyle önemli gelişmeler yaşandı. Bununla birlikte çok sayıda öğretmen de atandı. Öğretmenlik sıradan bir meslek asla değildir. Devlete alınan öğretmenlerimiz işini severek yapmalıdır. Çünkü geleceğimiz olan çocuklarımızı hayata hazırlamak gibi bir görev öğretmenlerimizin ve bizlerinde sorumluluğudur. Mesleki heyecanın kaybedilmemesi gereken stratejik bir görevdir” şeklinde konuştu.