Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan ı İbrahim Karaosmanoğlu, Milli Savunma Bakanı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti.
Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen 109. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, toplantı sonrası Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı iken Milli Savunma Bakanlığı’na getirilen Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. AK Parti Kocaeli İl yönetimin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, “Milli Savunma Bakanımız ve kentimizin milletvekili Fikri Işık’ı tebrik ediyorum. Allah’ın izniyle bu özel ve önemli görevde de kardeşimiz Fikri Işık yine başarılı olacaktır” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi de ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu Özhaseki’ye de başarı dileklerini iletirken, “Bakanlığımız ve yerel yönetimlerimizin kadroları tam uyum içerisinde hareket edecek” ifadelerini kullandı.
Bakan Özhaseki de Başkan Karaosmanoğlu’nun ve beraberinde AK Parti Kocaeli Teşkilatının nazik ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.