Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Partili meclis üyelerine Gebze’ye modern şehir kimliği kazandıracak vizyon projeler ve hizmetler hakkında sunum yaparak bilgi verdi.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Partili belediye meclis üyelerine sunum yaptı. Beylikbağı Bilim Sanat Merkezi’nin toplantı salonunda düzenlenen hizmet sunumuna Gebze Belediyesi’nin AK Partili meclis üyeleriyle AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba katıldı. Hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde Gebze Belediyesi tarafından yapımı devam eden projeler, hayata geçirilecek çalışmalar ve hizmetler hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker geniş kapsamlı bir sunum yaptı.
Gebze’yi daha yaşanabilir bir modern şehir kimliğine kavuşturmak vizyonuyla çalışmalara hız verdiklerini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Başarı bir ekip işi. Siz değerli meclis üyelerimizle birlikte gücümüze güç katarak, Gebze’mizi söz verdiğimiz gibi ilk günkü hizmet aşkıyla her noktasını hizmetlerle ve projelerle donatıyoruz” dedi.
Gebze’nin var olan kültürel, tarihsel ve sosyal değerlerine değer katmak istediklerini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sosyal belediyecilik alanında çocuklara ve gençlere ayrı değer ve önem verdiklerini vurguladı. “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin dönemi başladı” diyen Köşker, “Gençlerimizin temel eğitim zamanlarının yanında belediye olarak sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacak yatırımlara ve çalışmalara imza atıyoruz. Güzel Gelecek Akademimizde birbirinden farklı dallarda gençlerimize eğitim desteği veriyoruz. Yapımını tamamladığımız Bilim Sanat Merkezlerimiz, gençlerimizin ücretsiz olarak faydalanabileceği birer eğitim ve kültür yuvası haline geliyor. 41 Genç 41 Gelecek Projemizle, geleceğin liderlerini Gebzemizin değeri olan gençlerimizin arasından çıkması için gayret sarf ediyoruz. Daha farklı projelerimizle gençlerimizin yanında onların en önemli destekçisi olarak yer almayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.0
Projeler ve hizmetler hakkında tek tek meclis üyelerine bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, meclis üyelerinin sorularını da cevaplandırdı. AK Partili belediye meclis üyeleri ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, çalışmalarından ve hizmet sunumundan dolayı Başkan Köşker ve ekibine teşekkürlerini iletti.
Bilgilendirme toplantılarının devam edeceğini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker toplantı sonrasında belediye meclis üyelerine Beylikbağı Bilim Sanat Merkezi’ni gezdirerek buradaki faaliyetler hakkında da bilgi verdi. Bilgilendirme toplantısı, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.