Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bayram sonrası çalışmaların hızla devam ettiği Eskihisar Macera Aksiyon Parkı ve çalışmalarda sona gelinen Tatlıkuyu Kapalı Pazar yerinde incelemelerde bulundu.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Eskihisar’da çalışmaların devam ettiği Macera Aksiyon Parkı ve çalışmalarda sona gelinen Tatlıkuyu Kapalı Pazar yerinde incelemelerde bulundu. İlk olarak Eskihisar’da yapımı devam eden Macera Aksiyon Parkında incelemelerde bulunan Başkan Köşker çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gebze Belediye Başkan yardımcısı Nilay Ayran ve ilgili birim müdürlerinin eşlik ettiği Başkan Köşker, “Macera Aksiyon Parkımız hizmete girdiğinde Eskihisarımız bölgenin cazibenin merkezi haline gelecek” dedi.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Macera aksiyon Parkındaki incelemelerinin ardından Tatlıkuyu Kapalı Pazar Yerine geçti. Çalışmaların son aşamada olduğu kapalı pazar yerini gezen Köşker, daha sonra çarşıya geçti. Çarşı esnaflarını ziyaret eden Başkan Köşker, alışveriş yağan vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet etti. Belediye çalışmaları hakkında vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Köşker, çarşı esnaflarına hayırlı işler diledi.
Gebzeli gençlerle de bir süre sohbet eden Başkan Köşker hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.