Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Bingöllüler Derneği üyeleri ile bir araya geldi.
Dilovası Bingöllüler Derneği’nin Tepeköy Mahallesi Mesire Alanı’nda düzenlenen pikniğe Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve diğer yetkililer de katıldı. Bingöllüler Derneği Başkanı Ercan Güneş, Bingöllüler Derneği olarak ilçede ve bölge genelinde yaşayan hemşerilerini böyle bir organizasyonda bir araya getirerek var olan dayanışma birlik, beraberlik ve iletişimi daha ileri bir noktaya taşımayı amaçladıklarını belirterek başta Belediye Başkanı Ali Toltar ve tüm katılımcılara teşekkür etti.
Dilovası Bingöllüler Derneğinin düzenlediği pikniğine katılan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, birlik ve beraberlik olgusu içinde bu türlü organizasyonların önemli olduğunu belirterek, “Bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğimizin sağlanmasına önemli katkı sağlamaktadır” dedi.
Piknik şölenini düzenleyenlere teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Toltar, “İlçemizde faaliyet gösteren derneğimizin gerçekleştirdiği piknik ile bir araya geldik. Bugün her şey çok güzel geçti. Piknik vesilesiyle uzun zamandır görüşemediğimiz bir çok hemşerimizle görüşerek, sohbet etme imkanı yakaladık. Bizlerde bu tür etkinlikle insanların kaynaşması, birlik ve beraberliğin sağlanması acısından önemli görüyoruz. Pikniğe emeği geçen, katkı sağlayan ve katılan herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.