Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, TEOG sınavında Kartepe birincisi olan başarılı öğrenci Halenur Soğukpınar’ı tablet bilgisayarla ödüllendirdi.
Karatepe Ortaokulu öğrencisi olan Halenur Soğukpınar, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG)’nda ilçe birincisi oldu. Başarılı öğrenciyi makamında kabul eden Başkan Üzülmez, Soğukpınar’ı tebrik etti. Babası Hasan Soğukpınar ile birlikte başkanın konuğu olan Halenur, ilk dönem yanlışsız yaptığı sınavların ikinci döneminde birkaç yanlışı olduğunu ifade etti.
Başarılı öğrenciyle gurur duyduğunu belirten Başkan Üzülmez, kendi kızı gibi psikolog olmak isteyen Halenur’a başarısından dolayı tablet bilgisayar hediye etti. TEOG puanına göre tercih yapacak Halenur’un istediği okula yerleşmesi temennisinde de bulunan Başkan Üzülmez, “Kendi çizdiği yolda başarılı bir şekilde ilerlemenden mutluluk duyuyorum. Kurduğun hayallere ve hedeflerine kavuşman dileğiyle” dedi.
Kendisini makamında kabul ederek ödüllendiren Başkan Üzülmez’e teşekkür eden Halenur Soğukpınar ise, "Bu başarı sadece benim değil, bize sağlanan imkanlar sayesindedir. Bize güvenen ve emeklerini üzerimizden eksik etmeyen öğretmenlerimize de teşekkür ederim” dedi.