Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Mevcut Muhtarlar Derneği Başkanı Mete Karakuş ve yönetimini makamında ağırladı.
Kartepe Mevcut Muhtarlar Derneği Başkanı Mete Karakuş ve yönetimi, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i ziyaret etti. Ziyaretlerde vatandaşlara hizmet götürülmesi noktasında muhtarlara çok önemli bir iş düştüğünü belirten Başkan Üzülmez, vatandaşlara adil davranmanın önemini vurguladı.
Ziyarette konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Öncelikle yeni derneğiniz hayırlı olsun. Gönül isterdi ki; tüm muhtarlarımız bir arada olsaydı. Ancak görüş ayrılıkları, düşünce farklılıkları hayatın içinde olan canlı şeyler. Hizmette aksama olmadığı, her şey demokratik ve etik çerçevede kaldığı sürece makul ve kabul edilebilir. Netice de insan düşünen bir varlık ve herkesin her konuda aynı fikirde olması mümkün değildir. Bizler hizmette eşitlik ilkesi gereğince ve asıl olan halkımızın beklentilerinin karşılanması hedefiyle çalışmalarımızı her zamanki gibi titizlikle sürdüreceğiz. Derdimiz vatandaşa ve mahallelerimize doğru ve hızlı hizmet götürmek. Derneğinizin de aynı hedef ve ilkelere bağlı kalacağına inanıyorum. Sizlere çalışmalarınızda başarılar dilerken, aracılığınız ile de mahallelerinizdeki tüm hemşehrilerime hayırlı ve huzurlu bayramlar diliyorum” dedi.