Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İzmit Perşembe Pazar alanında tutulan milli irade ve demokrasi nöbetinde vatandaşları yalnız bırakmadı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı, milli irade ve demokrasi nöbeti tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’de devam ediyor. İzmit Perşembe Pazar alanında tutulan milli irade ve demokrasi nöbetine Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de katıldı. Vatandaşları yalnız bırakmayan Başkan Üzülmez, vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti.
Milli irade ve demokrasi nöbetinde vatandaşlara hitap eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “15 Temmuz da FETÖ üyesi beyni yıkanmış hainler ordusunun kalkıştığı bu darbe girişiminin amacı, dış güçlerinde desteğiyle Türkiye Cumhuriyeti devletini yıkmak, yok etmekti. Sıradan bir girişim değildi. Bu vehametiyle birlikte Türk milleti tarihinin en büyük sınavlarından birini vermiş, Türkiye Cumhuriyetinin ölüm-kalım mücadelesinde, topa, tüfeğe, tanka ve F-16 ya bile imanıyla karşı koyarak tarihi bir kahramanlık öyküsüne imza atmıştır. 15 Temmuz gecesi olanlar, tarih kitaplarına Türk milletinin cesareti ve imanıyla kazandığı zafer olarak altın harflerle yazılacaktır” dedi.