Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, iki ay önce kurulan Kartepe Karate Kulübü sporcularını makamında ağırladı.
Kulüp antrenörleri Soner Açıkyol nezaretinde 6-12 yaşları arasında Kartepeli minik karatecileri temsilen bir grup sporcu Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti. Sporcular tek tek başkanın elini öpüp kendilerini tanıttığı ziyarette, antrenörleri de kulüp çalışmaları hakkında bilgi verdi. Antrenör Açıkyol, Başkan Üzülmez’e sporcularının gelecekte başarılı olması için yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu belirtti.
Minik karatecilerin heyecanı ile moral bulduğunu belirten Başkan Üzülmez de, spor ve sporcuya belediye olarak her zaman destek verdiklerini belirtti. Başkan Üzülmez, tanıştığı minik sporcuları Kartepe Belediyespor bünyesinde görmek istediğini ifade etti. Antrenör Açıkyol’dan Kartepe Belediyesi Sportif Direktörü Faruk Sarman ile irtibat kurmalarını isteyen Başkan Üzülmez, “İlçemizdeki sportif başarılara sizlerin de katkı verecek olması beni çok mutlu edecek” dedi.
Miniklerin ve nezdinde ailelerinin de bayramını şimdiden tebrik eden Başkan Üzülmez, minik karatecilere çeşitli hediyeler verdi.