Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, trafik kazasında yaşamını yitiren Fen işleri personeli Çetin Borlak’ın ailesini ziyaret etti.
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 19 Temmuz Salı günü gerçekleşen trafik kazasında hayatını kaybeden Fen İşleri personeli Çetin Borlak’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Üzülmez,Taziye ziyaretinin ardından kazadan yaralı kurtulan personel Barış Paçalı’ya tedavi olduğu hastanede ziyarette bulundu. Hastanede tedavisi devam eden personelin sağlık durumu hakkında, doktorlarından bilgi alan Başkan Üzülmez, Fen işleri Personeli Barış Paçalı’nın yanında olarak ona moral verdi.
Geçirdiği kazadan dolayı duyduğu üzüntüyü belirten Başkan Üzülmez, ‘Milletçe zor günlerden geçtiğimiz böyle bir dönemde aldığımız kaza haberiyle üzüntümüz daha da katlandı. Hakk’ın rahmetine kavuşan ekip arkadaşımız bizi derinden yaraladı. Ama bizler ne olursa olsun Allahın bize verdiği güçle hele de bu zor günlerde daha sağlam ve dirayetli durmak zorundayız. Çetin kardeşimizin mekanı cennet olsun, kederli ailesine allah sabırlar versin. Yaralı kardeşimiz Barış Paçalı’ nın da çok şükür ki hayati tehlikesi yok, tedavisi devam ediyor, acil şifalar diliyorum” dedi.