Ramazan Bayramı’nda ihtiyaç sahibi ve muhtaç yaşlıları ziyaret eden Başkan Üzülmez, vatandaşlara yalnız olmadıklarını hatırlattı.
“İhtiyacınız olduğunda evladınız kapıda” sloganıyla, Kartepeli vatandaşların yanlarında olmak ve yaşlıların bir evlattan isteyebilecekleri temel ihtiyaçlarının karşılanması adına Kartepe Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Alo Evlat Hattı” projesinde, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de bayram ziyaretleriyle yaşlıları yalnız bırakmadı.
Başkan Üzülmez, önce Sebile ve Hüsmen Altınkaya çiftinin Emekevler mahallesindeki evine, daha sonra ise Nuriye ve Halil Yaran’in de Uzunbey mahallesindeki evine konuk oldu. Başkan Üzülmez’i karşısında gören yaşlıların bir anda gözleri doldu. Hayır duaları eşliğinde başkanı ve Alo Evlat görevlilerini karşılayan yaşlılar, “Bayram öncesi bu evlatlar evimize gelip hem bizim kişisel hem de evin temizliğini yaptılar. Sıcacık yemeklerimiz de kapımıza kadar geldi. Her gün gelip elimizi öpüp ihtiyaçlarımızı karşılıyorlar” dediler.
Bu bayramı annesiz geçirdiğini hatırlatan Başkan Üzülmez de, “Ben ve ekibim sizin birer evladınız olarak her zaman yanınızda olacağız. Benim adıma arkadaşlarımız her gün sizleri ziyaret edecek, temel ihtiyaçlarınızın karşılanması noktasında yardımcı olacaklar. Bu bayram annem ve babam olarak sizlerin elini öpmeye geldim. Hayır dualarınızı üzerimizden eksik etmeyin” dedi.