Gebze Belediyesi tarafından hizmete açılan Beylikbağı ve İstasyon bilim-sanat merkezlerinde incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, öğrencilerle sohbet ederek birlikte derslere girdi.
Gebze Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve yapımı tamamlanarak Gebzelilerin hizmetine açılan İstasyon ve Beylikbağı bilim-sanat merkezlerinde incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve ekibini kutlayarak bilim-sanat merkezlerine tam not verdi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcılarıyla birlikte İstasyon ve Beylikbağı’nda bulunan bilim sanat merkezlerinde incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, merkezlerde verilen eğitimlere katılan gençler ve Gebzelilerle bir süre sohbet etti.
İstasyon ve Beylikbağı’nda yapımı tamamlanan bilim sanat merkezlerinin kapasitesi, özellikleri ve buralarda mahalle sakinlerine, gençlere yönelik eğitim ve hizmetlere ilişkin Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bilgi verdi. GESMEK kurslarının yanı sıra tiyatro kursu, TEOG sınavlarına hazırlanan gençlere yönelik kurslarında verildiği bilim sanat merkezleri, bulundukları bölgenin her türlü sanatsal, kültürel ve eğitsel ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşılayacak şekilde dizayn edildi.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve beraberindeki heyetle birlikte GESMEK kurslarının sınıflarını da gezen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dersler iştirak ederek usta öğreticilerle ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilere ve bilim-sanat merkezlerinde yürütülen kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılan Gebzelilere başarılar dileyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu; bulundukları bölgelerde yaşayan Gebzelilerin her türlü sanatsal, kültürel ve eğitsel ihtiyaçlarının karşılayacak şekilde hizmete giren bilim-sanat merkezlerindeki çalışmalar nedeniyle Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve ekibini tebrik etti.