Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürlüğü’ne ait 10 futbol sahasında, virüslere karşı antibakteriyel bakım çalışması başlatıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi spor tesislerinin bakımı ve bu tesisleri kullanan sporcuların sağlığına verdiği önemi sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, bu çerçevede Spor Şube Müdürlüğü’ne bağlı olan futbol sahalarında antibakteriyel bakım çalışması başlattı. Özel bir antibakteriyel ilaçlama ile Büyükşehir Belediyesi’nin 10 adet sentetik futbol sahası virüslerden temizlenecek. Böylece sahaları kullanan sporcular bakteri ve virüslerin yol açtığı olası hastalıklardan korunmuş olacak.
Çalışma kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ne ait Gebze Metin Oktay, Beylikbağı, Dilovası Şehit Nihat Karadaş, Körfez Esentepe, Arslanbey, Derbent, Başiskele Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız, Yeşilova Hasan Doğan ve Bahçeşme Ali Osman Topal sentetik futbol sahalarında antibakteriyel ilaçlama çalışması yapılacak. Çalışmaya İzmit Vinsan Tesisleri’ndeki sentetik futbol sahası ile başlandı.