İzmit Belediyesi tarafından, Mardin ve Diyarbakır’da görev yapan Özel Harekat Polislerinin çocuklarına bisiklet hediye edildi.
Mardin ve Diyarbakır’da görev yapan Özel Harekat Polislerinin Kocaeli’de yaşayan çocuklarına, İzmit Belediyesi tarafından bisiklet hediye edildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü Binası’nda düzenlenen bisiklet dağıtım törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ziynettin Sağlam, Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü ve özel harekat polislerinin çocukları ile eşleri katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Bugün burada özgürce konuşabiliyorsak, al bayrağımız yükseklere özgürce dalgalanıyorsa, ezanlarımız özgürce okunuyor, okulumuza, camiimize özgürce gidebiliyorsak, rahat nefes alabiliyorsak bunu mutlaka bize sağlayanlar var. Allaha hamdolsun, şükür olsun bugün bu söylediklerimizin bir tanesi için çırpınan birçok insan var. Ama dünyada da bunu sağlayanlar var. Şu anda sınırlarımızda Güneydoğu bölgemizde ya da diğer bölgelerimizde hiç sessiz sedasız kendini bizim için kendini siper eden kahramanlarımız var. Özel harekatçılarımız var, polislerimiz var, güvenlik mensuplarımız var, Mehmetçiğimiz var" dedi. Çocuklara verilecek bisikletleri de tanıtan Başkan Doğan, "Kaliteli bisikletler kaskları var. Ama dikkatli olalım. Kaskları takmadan kullanmayalım. Ben hediyelerimizi kabul ettiğimiz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.