CHP Kocaeli milletvekilleri Fatma Hürriyet Kaplan ve Haydar Akar, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.
CHP Kocaeli milletvekilleri Fatma Hürriyet Kaplan ve Haydar Akar, Gebze’de Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu, Gebze Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Şamil İnan ile Makine Mühendisleri ve Mimarlar Odası’nı ziyaret etti. CHP milletvekillerinin yapmış oldukları ziyarette CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Gebze İlçe yönetimi ve partililer hazır bulundu. Milletvekillerini makamında ağırlayan Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu, yeni yapılan adliye sarayı ile ilgili bilgiler verdi. Kuyu yaptığı açıklamada, “Temmuz ayında yeni adliye binamız hizmete girecek. Bu yeni binada ilkler olacak. Çok farklı bir adliye sarayı olacak. Gebze’deki bina İzmit’teki adliye sarayından daha büyük olacak. Yeni adliyemiz hizmet açısından kat kat iyi olacaktır” dedi.
Milletvekilleri, kendilerini makamlarında ağırlayan Cemil Kuyu ile Şamil İnan’a teşekkür etti. Gebze Adliyesi’nde gerçekleşen ziyaretin ardından iki milletvekili, Gebze Makine Mühendisleri ve Mimarlar Odası’nı ziyaret etti. Mimarlar Odası’na yapılan ziyarette oda üyelerinin sıkıntılarını dinleyen vekillerin sürekli not aldıkları gözlendi.
Ziyaret sonrasında milletvekilleri Fatma Hürriyet Kaplan ve Haydar Akar, Makine Mühendisleri ve Mimarlar Odası üyelerine kendilerini ağırladıkları için teşekkür etti.