Gebzelilerin devlet-millet el ele darbelere karşı milli iradeye ve demokrasiye sahip çıktığı kent meydanındaki demokrasi nöbetinde, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve vatandaşlar birlikte şükür namazı kıldı.
Darbe girişimin ardından tüm yurtta olduğu gibi Gebzeliler de demokrasiye ve milli iradeye demokrasi nöbeti tutarak sahip çıkmayı sürdürüyor. Gebzelilerin ilk günden beri boş bırakmadığı Gebze Kent Meydanı’ndaki demokrasi nöbetine Gebzelilerin bir an bile boş bırakmadığı Kent Meydanındaki Demokrasi nöbetine AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün ve Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman’ın yanı sıra Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti eski Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri katılarak destek verdiler.
Darbe girişiminin ilk gecesinden itibaren Gebze Kent Meydanını bir an bile boş bırakmayan Gebzeliler Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte darbe girişiminin birinci haftasında hep birlikte şükür namazı kıldı. Gebzeliler’in bir an olsun boş bırakmadığı ve aileleriyle birlikte meydanı adeta hınca hınç doldurduğu demokrasi nöbetinde verilen ortak mesaj birlik ve beraberlik, milli iradeye saygı oldu.
Kent meydanında demokrasi nöbeti tutan Gebzeliler sabahın ilk ışıklarına kadar meydanı boş bırakmıyor. Kent meydanını dolduran vatandaşlara Gebze Belediyesi tarafından çay, su simit ve diğer ikramlarda bulunuluyor. Meydana kurulan platformda Gebze Belediyesi Mehteran Bölüğü’nün seslendirdiği ilahi ve marşlara Gebzeliler hep bir ağızdan eşlik ediyor. Akşam nazmından itibaren demokrasi nöbetine başlayan Gebzeliler, sabahın ilk ışıklarına kadar nöbete devam ediyor.