Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu Kapalı Spor Salonu yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, projenin yaz aylarında tamamlanacağını müjdeledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi tarafından projelendirilen Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu kapalı Spor Salonu’nun yapım çalışmaları sürüyor. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta spor salonunun incelemek için bölgeye geldi. Yetkililerden yapım çalışmaları hakkında bilgi alan Karabacak, spor salonunun yapımının yaz aylarda tamamlanacağının müjdesini verdi.

İnceleme sırasında konuşan Başkan Karabacak, Spor Salonlarının Darıca’nın en önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu ifade ederek, “Bu noktada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum. Ortak proje çerçevesinde sürdürdüğümüz Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu Kapalı Spor Salonu inşaatı ile ilçemizde önemli bir eksiği gidermiş olacağız. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah yaz aylarında inşaat çalışmalarını tamamlayarak yeni dönemde öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. Gençlerimize ne kadar olanak sağlayabilirsek fiziksel ve ruhsal gelişimlerine o kadar katkı sağlarız“ dedi.