Dilovası Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında belediye toplantı salonunda gerçekleşti.
Dilovası Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı belediye toplantı salonunda gerçekleşti. 15 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısına Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar başkanlık yaptı.
Toplantının açılış konuşmasında gündeme dair konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Göreve geldiğimizden bu güne Dilovası halkına en iyi hizmeti sağlamak için çalışıyoruz. Şuan mevcutta ilçemize 5 yeni semt konağı çalışmamız devam ediyor. Göreve geldiğimizde halkımızın en büyük sıkıntılarından biri olan doğalgaz sorununun çözümü noktasında yüzde 18’lerde aldığımı doğalgaz ağı, bugün yüzde 80’lere kadar çıkarttık. Altyapıda ve üst yapıda çok sayıda güzel hizmetler yaparak halkın daha yaşanılabilir bir Dilovası özlemine katkı sunduk ve sunmaya da devam ediyoruz" dedi.
Gündeme dair konuşmaların ardından meclis toplantısına geçen Başkan Toltar, 15 gündem maddesini meclise sundu. Mecliste Yeni Yıldız mahallesinde bulunan Bağdat Camisinin DOSB tarafından yeniden yapılarak halkın hizmetine sunulması için şer koyarak devrinin Türkiye Diyanet Vakfı Dilovası Şubesi’ne devredilmesine karar verildi. Mecliste ayrıca Yılpart AŞ. İle Altıntel AŞ. tarafından istenilen plan değişikliği talebi oy çokluğu ile meclisten geçti. Mecliste yer alan 12 gündem maddesi oy birliği ile Bayındırlık ve İmar Komisyonuna havale edildi. Mecliste ayrıca Evde Bakım Hizmetleri’nin yürütülmesine ilişkin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile protokolün yapılması da oy birliği ile kabul edildi.