Dilovası’nda 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı dün Şehit İzzettin İnceoğlu İlkolunu’nda düzenlenen “İlk Öğretim Haftası” etkinlikleri ile açıldı.
İlk Öğretim Haftası nedeniyle düzenlenen 2016-2017 eğitim ve öğretim açılış töreni önceki gün Dilovası Şehit İzzettin İnceoğlu İlkokulunda düzenlenen törenlerle gerçekleşti. Törene; Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve şube müdürleri, meclis üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Bu toplum artık iyi insan bekliyor. Akıl etme, adalet ve merhamet duygusunu özümsemiş iyi insanlarla geleceği inşa etme noktasında 15 Temmuz bize çok iyi ve güçlü bir ders verdi. Bu dersten yeterince dersimizi almamız ve geleceği çok güçlü, bir şekilde inşa etmemiz lazımdır. Bu nedenle Dilovası Belediyesi olarak ülkemizin aydınlık yarınları için her zaman elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza geleceğimize sahip çıkmak için eğitime her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz” dedi.