İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Milli irade ve demokrasi nöbetine katıldı.
15 Temmuz akşamı Pişmaniye Festivali için Bakü’de bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Azeri vatandaşların da büyük desteğini alarak Bakü sokaklarında darbe girişimini kınadı. Başkan Doğan, Bakü programlarını iptal ederek Türkiye’ye döndü ve Perşembe pazarında bulunan demokrasi nöbetine katıldı.
Milli irade ve demokrasi nöbetinde vatandaşlarla bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Önce Allah’ın izni sonra halkımızın dirayetli duruşu ile büyük bir badire atlattık. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız önderliğinde başlatılan ve 15 Temmuz’dan bu yana adeta seferberlik şeklinde sürdürülen Demokrasi Nöbetleri tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de büyük bir bağlılık ve vatan sevgisi ile sürüyor. Ülkemiz üzerine oynanan oyunlar, Paralel ihanet çetesi FETÖ, artık bu oyunun sonuna gelmiştir. Bu yola kefenimizi giyip çıktık diyen bir liderin karşısında hiçbir tank, top, tüfek işlemez. Bunu hep birlikte gördük şahit olduk. Bizler yola çıkarken yolumuz Hak yolu, liderimiz Başkomutan, rotamız 2023 dedik. Üzerimize oynanan oyunlar bu üç kavramı da değiştiremez” dedi.
Başkan Doğan, “Bu süreçte Türk Milleti birlik beraberlik içinde olduğunda neleri başarabiliyor bunu gördük. Bu bir parti meselesi, siyasi bir mesele değildir. Bu topyekün ülkeyi hedef alan bir meseledir. Bu birlik ve beraberliğimizin devamını diliyor, Allah’tan bu şer odaklarına, bu hain teröristlere fırsat vermemesini temenni ediyorum. Ayrıca her geçen gün çoğalan ve Kocaeli’nde sağlam bir duruş sergileyen halkımız ile Demokrasi nöbetlerimizin Cumhurbaşkanımız’dan gelecek ikinci bir talimata kadar süreceğini de belirtmek istiyorum” diye konuştu.