İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in en büyük mahalle konaklarından olan ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan Topçular Mahalle Konağı’nda incelemelerde bulundu.
Uygur Sokak’ta 600 metrekarelik alanda yapılan Topçular Mahalle Konağının İzmit’in en büyük mahalle konağı olma özelliği taşıdığını söyleyen Başkan Doğan, “Topçular Mahalle Konağında son çalışmalar yapılıyor. Konağımızı planlarken, vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacın düşündük Özellikle bölgedeki halkımızın en çok ihtiyaç duyduğu toplantı, etkinlik, taziye amaçlı olarak ta kullanılabilecek bir salon tasarladık. Konağın bir katını gençlerimiz için etüt merkezi ve sosyal alan olarak ayırdık. En üst katta da kadınlarımız için kurs yerleri ve etkinlik alanları bulunuyor. Asansöründen, asma tavanına, kamerasından, alarm sistemlerine kadar her şeyi düşündüğümüz mahalle konağımız halkımıza hayırlı olsun” dedi.
Doğan, “mahalle konaklarımız, bizim mahallerimizin yaşam yerleri, sosyalleşme yerleridir. Yaşlısından gencine, kadınından, çocuğuna bir araya gelip sosyal paylaşımlarda bulundukları bir alan. Topçular Mahallemizin böyle bir mekana ihtiyacı vardı. Bu mahallemizde de güzel çalışmalar yaptık, altyapı sorununu kökünden çözdük, yolları asfaltladık, parklar yaptık. Bizim halkımız konaklara layık” şeklinde sözlerini tamamladı.