İzmit Belediyesi, Evlilik okuluna gidenler kazanmaya devam ediyor.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından “Daha Mutlu Olasınız Diye” sloganıyla hayata geçirilen evlilik okulu, çiftlere eğitim verirken aynı zamanda da çeşitli hediyeler kazandırıyor. Evlilik okulunda eğitim alan çiftlerin katıldığı yemekte, yapılan çekilişle çiftlere çeşitli hediyeler verildi. Çiftler arasında yapılan çekilişte çeyrek altın kazanan Sema - Serdar Lüser çifti de altınlarını Başkan Doğan’ın elinden aldılar.
Evlilik okuluna katılın çiftlere teşekkür eden Başkan Doğan, “İzmit Belediyesi olarak ücretsiz olarak açtığımız okulumuzda evlilik öncesi aile içi ilişkilerde, empati, kriz yönetimi, sorun çözümü gibi konularda çiftlerimize yol gösteriyoruz. Amacımız, Türk toplumunun aile yapısını daha güçlü kılmak, temellerinin daha sağlam olmasını sağlamak. çiftlerimizin, daha mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olmasını sağlamak, boşanmaları elimizden geldiğince azaltmaktır. Şubat 2015 tarihinde kurduğumuz okulumuzda 415 çiftimize eğitim verdik. Hayatınızda, evliliğinizde sorunlar her zaman olacaktır. O sorunları en doğru, en hızlı ve en zararsız nasıl çözeriz biz bu konuda ciflerimize destek olmaya çalışıyoruz. Okulumuzda geleceğin nesilleri mutlu ve huzurlu ailelerde yetişsin istiyoruz” dedi.
Çeyrek altınlarını Başkan Doğan’ın elinden alan Sema - Serdar Lüser çifti de Evlilik Okulu sayesinde evlilik kavramının ne olduğunu, aldıkları eğitimlerle oluşabilecek sorunların önüne nasıl geçebileceklerini öğrendiklerini söylediler. Böyle bir imkanı kendilerine sunan Başkan Doğan’a teşekkür eden çift, İzmit’te yaşadıkları ve böyle bir belediye başkanına sahip oldukları için çok şanslı olduklarını da ifade ettiler.