İzmit Belediyesi’nin bisiklet dağıtımlarına 75. Yıl Ortaokulu ile devam etti.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın 2012 yılında başlattığı bisiklet projesi kapsamında bu yıl öğrencilerle birlikte öğretmenlere de bisikletlerini vermeye devam ediyor. Bisiklet dağıtımları kapsamında son olarak 75. Yıl Ortaokulu’ndaki öğretmen ve öğrencilere bisikletleri teslim edildi. Öğrencilerin heyecanlı bekleyişi içerisinde gerçekleşen törene Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Okul Müdürü Tamer Terzi, Okul Aile Birliği Başkanı Mine Altıyaprak, öğrenciler ve veliler katıldı.
Dağıtım Töreninde konuşan Başkan Doğan, “Bisikletlerimizi sadece karne hediyesi olarak değil; geleceğin Türkiye’sinde bisiklet kullanan bireyler yetiştirmek için de dağıtıyoruz. Bu yıl en az anne babaları kadar çocukların üzerinde emeği olan öğretmenlerimize de bisiklet hediye etmek istedik. Çünkü, onların emeklerini ne yapsak ne versek ödeyemeyiz. Bisiklet sporunun şehrimizde artması çocuklarımızın bisiklet kullanması için biz büyüklere büyük görev düşüyor. Öğretmenlerimiz başta olmak üzere, biz büyükler de bisiklete binerek onlara örnek olmalıyız” dedi.
Okul Müdürü Tamer Terzi de, Başkan Doğan’a başta bisiklet dağıtımı olmak üzere çocuklar için yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür etti. Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri Başkan Doğan tarafından teslim edildi.