Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu boksörler, Türkiye şampiyonası öncesi çalışmalarını Seka Sporcu Eğitim Merkezi boks salonunda sürdürüyor.
Boks branşında alt yapıda Türkiye’nin önde gelen kulüpleri arasında yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü aldığı derecelerle bu başarısını sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl müzesine 22 madalya ve kupa götüren mavi beyazlı boksörler bu başarı çıtasını bu yıl da sürdürmek istiyor. Büyükşehir Kağıtsporlu boksörler, Mayıs ayının son haftasında yapılacak olan Üst Minikler ile Temmuz ayında yapılması planlanan üst minikler şampiyonasına sıkı şekilde hazırlanıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Yuvacık, Şirinsulhiye ve İzmit şubelerindeki alt yapıda yer alan boksörler, bir araya gelerek, şampiyona provası yaptı. Kağıtsporlu kırk beş boksör ile boks antrenörlerinin katıldığı provalar oldukça çekişmeli geçti. Seka Sporcu eğitim merkezi boks salonunda yapılan üçlü maçlarda minik boksörler ringde tüm hünerlerini gösterdi. Dört saat süren müsabakalar sonunda antrenörler sporcularını zaman zamanda yaptıkları hatalardan dolayı ikaz etti. Minik boksörler şampiyona öncesi Sakarya, Bursa, Yalova, İstanbul ve Kocaeli’de ki diğer kulüplerinde katılımıyla bir provada 30 Nisan’da Gebze’de gerçekleştirecek.