Şampiyonası’nda Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu Judocular, 9 altın, 10 gümüş, 10’da bronz madalya olmak üzere 29 madalya kazandı.
Edirne’de Balkan ülkelerinin katılımıyla bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Edirne Judo Turnuvasında katılım yurt içi ve yurt dışından sporcuların katılımıyla yoğun oldu. Turnuvaya katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu minik judocular, madalyaları her turnuvada olduğu gibi bu turnuvada da topladı. Minik ve Süper Minik kategorilerinde yapılan turnuvada mavi beyazlı judocular tatamide fırtına gibi esti. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Judo Federasyonu tarafından alt yapı düzeyinde örnek kulüplerin başında gösterilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, alt yapı oluşumuyla birlikte, elde ettiği başarılarla da spor camiasından büyük takdir topluyor.
Edirne Spor Salonunda yapılan Edirne Uluslararası Minikler ve Süper Minikler Şampiyonası’na tüm alt şubelerinden sporcularla katılan mavi beyazlı judocular, 9 altın, 10 gümüş, 10’da bronz madalya olmak üzere 29 madalya kazandı. 29 madalya ile turnuvanın en çok kürsüye çıkan kulübü olan Büyükşehir Kağıtspor kulübü, bu turnuvada da farkını bir kez daha göstermiş oldu. Turnuvanın ardından düzenlenen törenle dereceye giren minik judoculara madalyaları verildi.