Kartepe Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarına hız verdi.
Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kartepe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki parkların daha güzel ve daha güvenli olmaları için yaptıkları düzenlemelere hız verdi. Özellikle çocukların güvenliklerini ön planda tutarak hazırlanan bu çalışmalar kapsamında, Kartepe geneli park alanlarında ve çocuk oyun grubu zeminlerinde kauçuk döşemesi yapımına devam ediliyor. Yeşil ve kırmızı küçük desenli kareler halinde uygulanan kauçuklar, parklara da estetik bir hava katarak mahallelerin modern bir görünüme kavuşmasına katkı sağladı.
Kartepe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Uzunçiftlik Hasanapaşa Cami Parkı, Köseköy Yaşar Yaşa Parkı, Uzunbey Kirazoğlu Parkı, Ertuğrulgazi Osman Demiroz Parkı, Ataevler Ulubatı Hasan Parkı, Ataevler Şehit Yavuz Sonat Güzel Parkı, Acısu Tepetarla Merkez Parkı, Şirinsulhiye Okul Yanı Parkı, Balaban Okul Parkı, Arslanbey Doğa Evleri Parkı olmak üzere toplamda 10 farklı alana bin 200 metrekare kauçuk döşemesi yaparak, parkları Kartepe’li vatandaşların hizmetine sundu.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez; “Tüm ekiplerimizle birlikte hem rutin ve planlı hizmetlerimiz hem de ülke olarak içerisinden geçtiğimiz zor günlerin gerektirdiği milli mücadele ve sorumluluk bilinci ile her zamankinden daha hassas ve dikkatli olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.